ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: darlinchen

[录取汇报] In@Texas

[精华] [复制链接]
那个时候,现在200万的房子才卖50万左右;不过,都已经离开北京5年了,房子也没人住,纯属浪费;现在还不知道自己将来会居住在哪里呢
-- by 会员 darlinchen (2010/1/13 12:39:36)

Everything is bigger in Texas, as the cliche has it. You can buy a $300,000 house in Dallas or Austin after your MBA. And believe me, it's HUGE compared with Canadian ones. They have small gardens and big sitting rooms because it is too hot outside.

Maybe that is where you want to live. ;)

我最讨厌的是穿羽绒服

我的漂亮身材都显示不出来了,最不喜欢滑雪,吼冷的,有啥意思。最喜欢晒太阳,舒服啊。。。梦想就是去个不用穿羽绒服的地方。。。呵呵
我的漂亮身材都显示不出来了,最不喜欢滑雪,吼冷的,有啥意思。最喜欢晒太阳,舒服啊。。。梦想就是去个不用穿羽绒服的地方。。。呵呵
-- by 会员 darlinchen (2010/1/14 3:03:25)

贴个pp阿
con