ChaseDream
搜索
12345下一页
返回列表 发新帖

[下载]OG11th的官方勘误表!!Corrections Sheet

[精华] [复制链接]

[下载]OG11th的官方勘误表!!Corrections Sheet

昨天给GMAC发邮件问关于OG11th的问题,他发过来了这个邮件

Corrections Sheet for The Official Guide for GMAT? Review, 11th Edition, The Official Guide for GMAT? Quantitative Review, and The Official Guide for GMAT? Verbal Review
就是OG11th的纠正表,不过,估计里面还有一些问题没有谈到,等待他的再次回复和新版OG的问世。

一下是他邮件中的内容:

It is our intent to maintain the highest integrity with our Guides. We strive to be better than the industry standard for print books, which is an error rate of 1 percent. We do an updated print run approximately one to two times per year, and we continuously update the errata sheet as we hear about the corrections.

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
自己顶!
我帮你顶,他们怎么那么猥琐啊,官方出的东西还那么多错误,也不事先核查一下,我晕。,还能相信谁啊。
好滴 谢谢LZ 马上出12th了

有用!

以下是引用ilhht在2009-3-10 9:49:00的发言:
我帮你顶,他们怎么那么猥琐啊,官方出的东西还那么多错误,也不事先核查一下,我晕。,还能相信谁啊。

是啊 其实有些有争议的问题还没有勘出来,他们也只是把一些简单的问题改了一下。估计有些问题他们自己还在讨论吧,也许在新的OG12th他们会删掉那些问题,避免争议吧...呵呵
已经保存了,多谢LZ
MM很强大!!!
啥时出12th啊?今年内?
以下是引用kidchong在2009-3-11 15:12:00的发言:
啥时出12th啊?今年内?

据说好像是这个月底....