ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

HKU vs CUHK

兩個 offer ,  CUHK 有獎, HKU 說要等 1 月中才確定 , 大家有沒有意見 ??
我想学校应该差来不多

我也是刚拿了CUHK 的,催的很紧,有些尴尬

不知道HKU能给多少奖学金
貌似HKU要找TRUE LOVE。。。不过听说大部分大陆学生都是有奖的
楼上两位,我也拿着CU的OFFER,你们的决定DEADLINE是什么时间呢?有空大家联络一下吧:)
兩個 offer ,  CUHK 有獎, HKU 說要等 1 月中才確定 , 大家有沒有意見 ??
-- by 会员 edwardccchan (2009/12/22 15:15:42)

能去港大便去港大,不必考慮。
个人觉得:HKUST>HKU>CUHK
请问LZ是什么时候面试的呢?我在月中面了港大,目前还在等消息ing。。。
Before Christmas ~
equally bad
Both MBA programs are good.

CUHK MBA program boasts of longest history and largest pool of alumni, in Hong Kong.

If you prefer to experience life in downtown HK, then, you might choose HKU.

If you prefer to be closer to Shenzhen, then, you might choose CUHK.

I very much enjoyed the campus life at Chinese University of Hong Kong.