ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

一年的工作经验对申请MSF有没有好处

楼主

一年的工作经验对申请MSF有没有好处

一年的相关工作经验对MSF的申请有帮助吗?如果有,帮助有多大呢?

一年会不会太短,这种工作经验学校会不放在眼里阿?

沙发
自己顶 帮忙看看吧~~
板凳

It depends on where you work at. If you work at IB or Management Consulting firms, it would certainly help you to attract the attention of admission committee.

I know a guy who worked in Lehman Bros US for one year and he got admission letters from all the top MSF programs including Princeton.

地板
谢谢哦~~

of coz it would help coz most of applicants to MSF have no w/e.

就想知道那种HELP到底有多少?一分?十分?有没有哪位知道一些相关成功的事例的?