ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] WFU MSA 面经 [2020-04-02]

[精华] [复制链接]
3.29 号提交申请, 4.1 收到kira面试邀请, 4.2 完成面试。 三个口语一个写作
口语:
1.你最近成功的group project, what's your contribution, what role didi you paly?
2.A group work you feel tough, what did you learn from it, how can you use what you learnt in the MSA program?
3.What would you like to ask when you start a conversation with others? why?

写作:
1. Who you talk to the most and why?

估计没有人kira面试比我再晚了。。但是还是希望对大家有帮助!
hi,请问现在有学校录取结果吗?
jamie661188 发表于 2020-4-15 10:09
hi,请问现在有学校录取结果吗?

WFU目前还没有结果,我申请的都很晚,目前就Rice和BC有了结果。