ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 浮云哥哥

[申请定位] Marketing CB PhD 求定位

浮云哥哥 发表于 2018-7-22 09:56
收获良多,感谢!
听说OB确实也适合心理学本科,而且更好找工作,但是IO方向的研究大多都是量表研究,我 ...

Top OB programs are very social-psych oriented. See Columbia, Kellogg, Stanford, UCLA.
zjq407 发表于 2018-7-22 11:14
Top OB programs are very social-psych oriented. See Columbia, Kellogg, Stanford, UCLA.

好的~
楼主还在吗!想问一下最后去了哪里呢~
Agnes_77 发表于 2019-7-22 18:25
楼主还在吗!想问一下最后去了哪里呢~

北美某cb项目

UBC with luck. Many thanks for all those above who had given opinions and advice!