ChaseDream
标题: 【求助】GWD3-Q32(TN版) [打印本页]
作者: WSarah 时间: 2008-12-22 16:12
标题: 【求助】GWD3-Q32(TN版)
这道题看了半天也理解不了,麻烦各位同学帮帮我吧!
? GWD3-Q32:
Newspaper editorial:
In an attempt to reduce the crime rate, the governor is getting tough on criminals and making prison conditions harsher. Part of this effort has been to deny inmates the access they formerly had to college-level courses. However, this action is clearly counter to the governor’s ultimate goal, since after being released form prison, inmates who had taken such courses committed far fewer crimes overall than other inmates.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
- Not being able to take college-level courses while in prison is unlikely to deter anyone from a crime that he or she might otherwise have committed.
- Former inmates are no more likely to commit crimes than are members of the general population.
- The group of inmates who chose to take college-level courses were not already less likely than other inmates to commit crimes after being released.
- Taking high school level courses in prison has less effect on an inmate’s subsequent behavior than taking college-level courses does.
- The governor’s ultimate goal actually is to gain popularity by convincing people that something effective is being done about crime.
作者: guogo 时间: 2008-12-22 22:23
因为inmate从监狱里释放之后,那些参加过学习的inmate,比其他inmate的犯罪要少,因此,这些努力(不让inmate参加学习)是起到了与最初目标相反的效果。选项C考虑not weaken型,如果,这些参加学习的inmate即使不参加学习也不会去犯罪,将会削弱结论。因此,作为结论的assumption.
选项A:不能参加学习并不能够阻止犯罪,该选项起到增强结论的作用,不是结论的assumption
B, D, E都是无关选项
欢迎光临 ChaseDream (https://forum.chasedream.com/) |
Powered by Discuz! X3.3 |