ChaseDream

标题: PREP 逻辑题目 求助 [打印本页]

作者: LiuFa    时间: 2019-2-26 23:21
标题: PREP 逻辑题目 求助
最近刷题看材料,看到这类题目。
Which of the following is an assumption on which the arguement depends?
这个问题意思难道不是 论点依存于一下哪个假设?
不是找加强的选项嘛?
为什么答案是要反驳文段的推理结论。
例题如下
[size=14.007px]In Kravonia, the average salary for jobs requiring a college degree has always been higher than the average salary for jobs that do not require a degree. Over the last few years, the number of Kravonians enrolled in college has been growing steadily. Therefore, the number of Kravonians entering the job market who have at least the qualification of a college degree will eventually be significantly higher than it has been over the last few years.
Which of the following is an assumption on which the arguement depends?
A Kravonians with more than one college degree earn more, on average, than do Kravonians with only one college degree.

B The percentage of Kravonians who attend college in order to earn higher salaries is higher now than it was several years ago.

C The higher average salary for jobs requiring a collegeg degree is not due largely to a sacarity among the Kravonians workforce of people with a college degree.

D The average salary in Kravonians for jobs that do not require a college degree will not increase over the next four years

E Few members of the Kravonians workforce earned their degrees in other countries.



作者: 一次过gmat    时间: 2019-2-27 20:11
原段落的主要意思是、因:过去几年有学历的比没学历的工资高并且参加大学的人越来越多。果:在未来几年有大学学历的人进入市场的会比过去几年多。假设就是建桥梁,左边是学历-工资高-参加大学的人多(潜在意思就是人们为了获得更高的钱去上大学然后毕业),右边是未来比过去有大学学历的人多,问题是假设。C现在的高工资不是因为这个工作岗位需要很多的大学文凭的人很少而产生的--主要意思就是由于有大学文凭的人太少了,经济学上的稀缺性而导致工资增加,我们现在来‘’否定‘’这个假设,如果是因为这个原因呢?那么上大学的大一学生学到一半发现,诶,不对劲,那些工资高的岗位因为大四毕业的学生人太多了,从而没有了这种稀缺性然后就降工资了,最后发现大学文凭好像不能直接带来工资的增加,算了,我还是直接创业吧,减少了大一学生毕业的热情,从而有毕业文凭工资的人就减少了。从头理了一遍,发现否定这个假设,否定了结论,那么这个就是我们的桥梁假设。
作者: yaya杨    时间: 2019-3-3 17:09
Which of the following is an assumption on which the arguement depends?
转换一下就是, which of the following is an assumption? the assumption is the assumption the argument depends on .
作者: Toc8989    时间: 2019-3-17 20:29
所以选b是吗?弱弱问一句prep在哪里买。。




欢迎光临 ChaseDream (https://forum.chasedream.com/) Powered by Discuz! X3.3