ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: 幸运E枪兵

[校友答疑] ESADE Business School MSF 答疑帖

幸运E枪兵 发表于 2014-3-10 03:51
说的不好,在学校里英语没问题.生活上可能会有点麻烦

现在西班牙三大商学院(也撒的,IE,IESE)在欧洲好找工作吗?在国内呢?
ggzzhhff 发表于 2014-3-10 11:38
现在西班牙三大商学院(也撒的,IE,IESE)在欧洲好找工作吗?在国内呢? ...

在欧洲名气绝对够用,你能想到名字的大投行和咨询公司都来esade招人.在国内情况不清楚
好奇的问问,这个学校毕业的中国人一般去哪里工作呢,回国比例高吗
幸运E枪兵 发表于 2014-3-10 20:23
在欧洲名气绝对够用,你能想到名字的大投行和咨询公司都来esade招人.在国内情况不清楚 ...

这些公司大部分是要求英语还是西班牙语呢?
ggzzhhff 发表于 2014-3-11 07:10
这些公司大部分是要求英语还是西班牙语呢?

看你申请那里的office了。伦敦的只要求英语,马德里的要求西语和英语
wu102102 发表于 2014-3-11 06:29
好奇的问问,这个学校毕业的中国人一般去哪里工作呢,回国比例高吗

这个看个人运气了。有留在西班牙的,有在新加坡找到工作的,也有回国的
那去其他欧洲国家呢?回国有去哪的呢?
wu102102 发表于 2014-3-12 01:45

这个就不清楚了,不过我可以帮你问一下负责招生的人
wu102102 发表于 2014-3-12 01:45

以下是亚洲地区负责人Mary Granger女士的回复

We have Chinese MSc alumni working in China, Hong Kong, Singapore, Malaysia, France, Portugal, Spain, Netherlands (and surely more countries, this is the quick reply)...in every class there are some graduates who accept positions outside China and others who may receive offers outside China but decide to return home to work. ESADE helps facilitate the long-term career by building not only global focus but also the career search skills for every job search in your professional career, not just a focus on the immediate post-graduation placement.
幸运E枪兵 发表于 2014-3-12 07:38
以下是亚洲地区负责人Mary Granger女士的回复

We have Chinese MSc alumni working in China, Hong Kong ...

学长 能加个Q么 505372623  我应该今年入学