ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

嫌弃自己打字速度慢的孩子们进来。。分享一个好方法提高打字速度

楼主
楼主最近一直在练习写作文,无奈打字速度太慢,不管是A 还是I 字数都局限在380上下。 听各位过来人说, 这个字数远远不够考试高分。
于是。。。。
当当当当!~
我找到了这个网站,可以练习英文打字,无需注册, 即登即练,练习结束会告诉你正确率和速度还有评分呢!~
多多练习,总有一天我也可以450的!!!!
积累人品

PS:今天无意中见到一片四叶草!~lucky!!!

http://dazi.kukuw.com/list_top.html
收藏收藏44 收藏收藏44
沙发
follow a question

I have a problem that I have a lot spelling mistakes and I did not try to correct as word will do that for me.

in the GMAT, do we write on the computer. Does that correct our spelling mistakes?
板凳
地板
试一下~~谢谢楼主分享~~~
‘;;
I have a lot wrong spelling also, there is auto correct in real test
I have a lot wrong spelling also, there is auto correct in real test
-- by 会员 jannyguo (2012/3/23 1:18:20)

Thank u so much.

I type really fast and do not check by myself. Word auto correcting really spoiled me
先顶楼主, 多谢分享
试试看 谢谢楼主