ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: lulugilardino

想考香港大学的房地产硕士,有人了解吗?迷茫当中

问下有无人知道这个专业是否要求工作经验啊??班里应届生多吗?网上是没有写WE,可怎么听说是没有经验申请很困难。。
不好意思 前段时间在考试呢 联系方式给你发站内信好了 希望能帮到你
I think you are quite qualified for our program, if ur other conditions such as IELTS or TOEFL, GPA reach the lowest enrollment requirements. u can contact me with the BBS message if u have further questions
问下有无人知道这个专业是否要求工作经验啊??班里应届生多吗?网上是没有写WE,可怎么听说是没有经验申请很困难。。
-- by 会员 zznn1988 (2010/12/14 16:19:17)

i think working experience is not a compulsory requirement, but ur academic background should be solid enough

HKU 有一个programme 是 MSc 有2个方向,GP 和 CPM

GP for RE general practice
CPM for construction project management in QS
sky413 发表于 2010-11-27 00:05
我目前在HKU学地产。。。不过貌似你不是问我们这个program的问题。。。

突然找到这么久以前的帖子!请问课程设置如何,就业如何呢?