ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: chrono

Workin' in the luxury

I am interested in this area, but just start to working on it. In face I want to open my own business in the future.I am focusing on jewery....Any one has good knowledge about that?  especially in marketing.... In fact i got an interview from a luxury brand company, I want to show them more my knowledge on that. Any website recommend?or shall we talk more on line?
thanks
我在luxury (fashion) mkt&pr 6年啦,同行交流哦~
to oookk,

www.style.com
不过基本是关于fashion的
我在luxury (fashion) mkt&pr 6年啦,同行交流哦~
-- by 会员 chloechloe (2010/8/21 15:58:50)

啊 同行同行在CHLOE吗
请查收小消息哦~
刚看到这个贴,我也是做名表的,国内名表经销商,想不到在cd上还能找到同行啊,感觉这个圈子其实范围挺小的,能在这碰到同行还真不容易哈哈哈
请教一下给位前辈,小女子现在大三,对luxury挺感兴趣,想做品牌管理这方面,打算毕业申请美国读研,不过对这个领域了解很少,各位有哪些好的建议吗?
Dear,我马上要去essec读书啦,以后也是对这个行业感兴趣,这家学校和lv的合作比较多,不知道您是做的具体哪个industry呢
-- by 会员 chloechloe (2010/8/21 15:58:50)

呵呵,虽然本人是快消的,但对名表非常感兴趣啊!向内行多学习
刚看到这个贴,我也是做名表的,国内名表经销商,想不到在cd上还能找到同行啊,感觉这个圈子其实范围挺小的,能在这碰到同行还真不容易哈哈哈
-- by 会员 teddyabc (2010/10/4 21:22:25)

想进想进该行业工作几年~~求前辈们工作之余多多来指教哈~~
我现在大三,也想进这行,但是还不知道怎么规划以后职业生涯,望指点,谢谢