ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[面试经验] Anyone got Simon's Interview?

楼主
我在2/13號拿到

今天晚上要phone interview

我是申請2/1那個deadline

沙发
GMAT 730

TOEFL 250+

3-year WE in IT industry

I got the invitation by E-mail

good luck

板凳
I also hope so. Good luck everyone.

地板
剛剛完成phone interview

共35分鐘

問題就如前一位大大所說的 非常一般

問妳why MBA, the criteria that    I choose the school, the special ecperience in the university, why I change job, How to face different cultures, short/long term goal, why the network of friends can help me in my future job,

最奇怪的一個問題是問我之前工作中使用English的量 and how to improve my English 我不知道這是他標準的question還是我剛剛英文講的很差

無奈無奈

最後一個問題問我申請了哪些學校 這些進展的如何

我就說我都申請R2所以都在interview階段

她就說會在三 四禮拜後有結果

如果有其他學校有消息 要跟她們說

然後就輪到我問她問題

我一開始就問她天氣怎樣 哈哈

在問問她們那邊學生的生活 part-time job相關的

大概是這樣

希望能有好的結果

good luck everyone