ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

[校友答疑] GMAT 670可以申请大概排名的mba?

楼主
说起来惭愧,gmat只有670,下次的考试定在了2月,看着马上就ROUND2截至了,在考虑要不要就用这个成绩来申请,咨询以下大家,如果申请北美的话,这个成绩是不是一点竞争力都没有?谢谢!!!
收藏收藏 收藏收藏
沙发
us 30 - 50
板凳
对的。申欧洲估计好点。北美最多申regional B-school吧。
地板
实话,比较难。大陆的,连msu最低就是690
够申了,放心先申着吧,等下次考了可以联系学校再寄一份,我觉得还是赶早不赶晚,晚了要求更高
Anne要出国! 发表于 2014-12-19 20:02
够申了,放心先申着吧,等下次考了可以联系学校再寄一份,我觉得还是赶早不赶晚,晚了要求更高 ...

谢谢大家!最近真的很迷茫,不知道何去何从。。。
Well,
I have a question for you: Is your GMAT too low for WHAT? I mean what are your goals? Where do you want to apply? What is your work experience like? And your academic career? Everything is connected!
If you can send me some more info, I may be able to help you out,

Best,
Jon
Totally agree with Jon.

Only GMAT cannot prove anything. If you have other extraordinarily "interesting" things, you can even be accepted by H/S/W with a 670 GMAT. However, if other parts of package are very weak, perhaps you cannot get any offers from any top 50 schools.  
bigjoe 发表于 2014-12-19 14:53
us 30 - 50

Hi Bigjoe, 我GMAT 710,打算申emory.我想请问下,你们学校对大陆学生的G分要求高吗?每年大概大陆会有多少intake?学校class size很小,就赶脚申请难度会很大
先谢谢了
710可以申请了