ChaseDream
搜索
123下一页
返回列表 发新帖

[面试经验] 3.3 UC Davis 面经

[精华] [复制链接]

deleted

deleted

偶去过davis

很美的小镇 很阳光灿烂的校园 貌似那个什么哈佛的韩剧也是那里拍的

good luck to lz

爱在哈佛?原来那个不是在哈佛拍的啊?呵呵~~

加州的阳光都很灿烂啦~Davis其实感觉有点偏僻了,不过是做学问的好地方~~

...

Thanks for sharing!

Good luck!

楼主,谢谢你的面经哈!我申请的第二轮davis,可是到现在也没面试通知,急啊!San Diego三月中就要最后确定去不去了呢~~

Davis典型的valley气候,冬冷夏热。夏天一般都是100F!好处是位于Sacramento和San Francisco Bay Area之间,job opportunity比较多。离Napa酒乡和Lake Tahoe也不远哦!
以下是引用jjkate2001在2008-3-4 23:13:00的发言:

楼主,谢谢你的面经哈!我申请的第二轮davis,可是到现在也没面试通知,急啊!San Diego三月中就要最后确定去不去了呢~~

My application was submitted in Jan.16, so I suppose I am also in round 2...

And I received my interview invitation in Feb.6...

Hope the information can help you to make decision. Good luck!

Thanks for sharing, waninayang. Could you  share  your background?  I  also  submited  my application on Jan 16,  but  haven't heard from  them. I am a little worried.