ChaseDream
搜索
12下一页
返回列表 发新帖

[面试经验] USC Interview Invitation

楼主

USC Interview Invitation

自从JAN 15 SUBMIT 申请材料后,一直没有MARSHALL的信息,直到今天收到INTERVIEW INVITATION。    One associate Dean and its Admission director will come    to SH and BJ    during the last week of March    to conduct interviews. Seems that that they will interview a lot of people becasue they will spend 5 days    collectively in both cities.

别的兄弟姐妹有没有收到INVITATION的?     我们可以交流交流。。

BACKGROUD: GMAT 720 TOEFL<620 w/e 4ya    gpa    79/100        

沙发
没错.我也收到.USC学费太贵了.兄弟有何见解?
板凳
我也收到,g690 t577 12years gpa 76/100

地板
我同学从美国面试回来,对这个学校的印象不好.搞得我兴趣大减.不知道诸位的意见如何.大家赏脸,贴个帖子吧!
good luck.
danielzhuang

你的同学有哪些地方觉得MARSHALL不好呢? 我也在考虑是否应该去,但是LA is really an    atrractive place to study AWest coast have many chinese, so it is easy to be involved in the communities.

Just my 2 cents.    

so did I. 不知道是否值得,加州那么多好学校啊——最多派第四
LA地方很不错啊.很多人说这个学校相当好.大家可以看看以前评论得关于marshall得帖子.不过自从我在1月7日递交了申请以后,至今还没有收到interview得邀请,真是郁闷.

我也收到了, 开始还挺兴奋, 仔细一琢磨, 人家来人到中国, 反正来也来了, 还不多看几个APPLICANTS? 看来, 大多数XDJM都收到INVITATION了.
我也有