ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

大家怎么看待面试的结果?

楼主

大家怎么看待面试的结果?

常在论坛上看到很多人发表面试后的感想,有些觉得很成功,有些觉得很不好。我也做过了几个面试,怎么没什么感觉啊?只是觉得按一般程序将问题回答完毕,再问面试官一些问题,交流一下,然后GAME OVER(对了,LBS比较特别,居然要求一个15分钟的即席PRESENTATION,据说是今年新加的)。说真的,我根本看不出面试官对我的真实想法,一样的客气,和蔼,职业的微笑。

不知大家对评判面试结果有什么心得,我的意思是,是否真的能从细节或侧面看出面试官是否对你的面试很满意,或很不满意?

沙发
我根本看不出面试官对我的真实想法,一样的客气,和蔼,职业的微笑。
I feel the same way!
板凳
the LBS presentation is promptu. The interviewer will give you a topic and 5 minutes to prepare and then it is your turn to make the presentation, which is supposed to last 5 minutes. Speaking from my experience, I think it is not hard at all. The topic varies from candidate to candidate. Since it is an impromptu presentation, there is no need and no way to prepare before the interview.

Rest assured, it is not hard at all.

地板
sorry for the typo in the previous post, promptu should have been IMPROMPTU...hehe

我是校友面试。面试题目并不是校友随便选,而是学校实现设定好一些题目(具体数目不清楚,反正不少),然后由面试官从中选取一个考你。
2月份申请的是第三轮,早着呢,4月份才会有回音