ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖
楼主: djbjalone

请问:MIT和Michigan的推荐信是逐项回答,还是一封信形式?

楼主

请问:MIT和Michigan的推荐信是逐项回答,还是一封信形式?

哪位晓得?谢谢谢谢

沙发
The recommendation forms provided by business schools are almost the same. You can either ask your referee to respond question by question, or write a complete recommendation letter. Either is ok. What matters is the strength of his/her recommendation.
板凳
I'd recommend you not to answer the questions one by one.  It's always good that you show your application materials as attractive stories. You don't need to cover everything, but make sure that your referee talks about some of your important attributes, as leadership.
地板

thanks very much

我要一往上爬
在最高点乘着叶片往前飞
任风吹干
流过的汗和泪
终有一天我会拥有我的天!

我真的很喜欢你的签名!

再问一句:也就是说是不是可以不理会学校website上的信息,写letter就可以?
以下是引用jetrong在2005-9-29 18:35:00的发言:

我要一往上爬
在最高点乘着叶片往前飞
任风吹干
流过的汗和泪
终有一天我会拥有我的天!

我真的很喜欢你的签名!

大哥,这是周结论的蜗牛。哈哈
以下是引用stray2000在2005-9-29 22:54:00的发言:
再问一句:也就是说是不是可以不理会学校website上的信息,写letter就可以?

学校website上的东西基本上是想通过那些问题来了解你的一些professionala skills,所以你只要在letter里包含了相关内容就没有问题了。

天哪

我都不知道我的推荐人是怎么回答的

反正我只管催他们在deadline之前交就是了

学校website上的东西基本上是想通过那些问题来了解你的一些professionala skills,所以你只要在letter里包含了相关内容就没有问题了。

晕!我的推荐人都是一个一个回答的。他们说怕写一封信不能包含学校问的所有的问题。算了,随他们便了。