ChaseDream
搜索
返回列表 发新帖

请教USC的essay

请教USC的essay

Describe in a brief essay (do not exceed 250 words per section - 750 words maximum): a) Your post-MBA short-term goals. (immediately after graduation) b) Your post-MBA long-term goals. (3-5 years after graduation) and c) How your professional experience, when combined with an MBA degree, allows you to achieve these goals.

这篇文章要求字数好死 比如第三个问题能用250字讲完吗 第1和2个问题根本不用那么多字啊

请问大家是怎么处理的 谢谢

不得不按照USC的要求处理. 但是在250个字数的范围内应该可以叙述清楚, 170-190个字就行了.
nod
第一/二个问题我用一句话就说完了 行吗
你可真行!!! 但是, 也说不好一定就不行...
交了 USC的材料 第一二问题各用一句话 唉 不知对否 我感觉可以说清楚了

我也有同样的疑问。前面两个问题肯定用不上250字